Instagram

Livrăm cu dragoste

Gentleman Solutions este wingman-ul potrivit pentru orice ocazie.

Indiferent de surpriza pe care o plănuiești, noi știm cum să punem totul la cale pentru a avea parte de rezultate deosebite.

Toți avem persoane dragi, cărora dorim să le arătăm cât de mult le apreciem.

Un gentleman știe că nu doar surpriza contează, ci și prezentarea, iar distanța nu ar trebui să fie un impediment.

Impresioneaz-o cu flori 

Delicios și irezistibil

Dăruiește-i fericire

Accesoriul preferat

Evenimente de poveste

Organizare evenimente  

Testimoniale 

Atunci când ești în pană de idei sau prea departe să îmbrățisezi pe cineva, poți face cadou "FLORI ȘI EMOȚII". Mulțumim, Gentleman Solutions!

Daniela MICU

Mulțumesc Gentleman Solutions pentru ajutorul acordat! Împreună am reușit să îi facem o surpriză placută unei persoane dragi mie!

Vlad GLITIA

Sunt foarte mulțumită de profesionalism și de modul în care arată buchetele de flori, sunt absolut superbe! Recomand cu mare încredere!

Bogdan GHEORGHIȚĂ

Un serviciu de 5 stele! Dacă dorești să faci o surpriză frumoasă, îți recomand cu toată căldura Gentleman Solutions. În cazul meu, surpriza a fost mai mult decât bine primită. Va mulțumesc!

Cristian ONOFREI

Echipa Gentleman Solutions m-a ajutat să îi fac o surpriză unei persoane dragi, cu ocazia zilei ei de naștere. Un buchet superb de trandafiri și o surpriză pe măsură! Mulțumesc echipei și o recomand cu încredere tuturor care vor să facă o surpriză placută unei persoane dragi! Keep up the good work!

Andrei SILAGHI

Update-urile unui gentleman

Află cum gândește un gentleman. Urmărește-ne jurnalul pentru a fi la curent cu toate noutățile.