Instagram

Blog

Home / All  / Blog  / Povestea din Dubai

Într-o zi ploioasă de primavară ne aflam la birou, liniștiți, cu gândul că nimeni și nimic nu ne poate surprinde pe o asemenea vreme. Nu a durat mult această stare și am primit un mesaj pe facebook de la un domn care avea o urgență, iar noi eram singurii ce-l puteam ajuta. Ei bine, așa ne-am dat seama că nu suntem numai persoanele care realizează surprize, ci sunt momente când clienții noștri ne surprind punându-ne la încercare, iar noi facem tot ce putem pentru a-i ajuta.

Domnul care ne-a contactat plecase de câteva ore din țară și abia ajuns la destinație, în Dubai, a realizat că persoana iubită nu îi mai răspunde la telefon și posibil să fi greșit față de ea. Lucrul acesta l-a pus pe gânduri și nu putea sta liniștit, știind că persoana iubită îl așteaptă supărată acasă. Indiferent de locul unde ne aflăm, ne este imposibil să uităm de cele mai dragi persoane și încercăm să le aratăm aprecierea noastră prin cele mai deosebite / unice moduri.

Suntem de-a dreptul fericiți că în asemenea momente acest domn și-a adus aminte de serviciile noastre și ne-a rugat să facem tot posibilul pentru a-l ajuta să câștige împăcarea printr-o surpriză nemaipomenită.
Asemenea dovezi de dragoste ne impresionează de fiecare dată și fără să stăm pe gânduri am acceptat misiunea, fiind o noua provocare, iar noi nu ne mai săturăm să ajutăm oameni frumoși care se iubesc.

Pentru a reuși să o surprindem pe această domnișoară îndrăgostită am ales un buchet alcătuit din 25 de trandafiri, fiecare diferit prin a sa culoare și semnificație. Se poate spune că fiecare trandafir în parte reprezintă o amintire frumoasă, o apreciere pentru toate momentele petrecute împreună și pentru cele ce vor urma. Pentru că prietena domnului nu și-ar fi dat seama de la cine a primit impresionantul buchet, iar dacă ar fi auzit numai verbal numele expeditorului surpriza nu era la fel de frumoasă și emoționantă, am compus cel mai frumos mesaj de iertare și de dragoste. Atunci când distanța este prea mare și faptele nu sunt vizibile, ajung cuvintele, însă dacă faptele sunt însoțite de cele mai potrivite cuvinte, emoția crește în intensitate.

Buchetul a fost livrat după o ora de la confirmarea comenzii și a ajuns în brațele domnișoarei care s-a emoționat când a văzut la ușă un adevărat gentleman venit cu scopul de a-i reprezenta iubitul.

Din punctul nostru de vedere, rezultatul a fost cel dorit, însă aveam nevoie de feedback-ul din partea clientului, care nu a ezitat să apară, iar nouă ni s-a confirmat că iubita expeditorului a inceput să îi vorbească, marturisind că acesta a fost cel mai frumos gest făcut de clientul nostru.

Cu siguranță acest domn va continua să facă el aceste frumoase surprize pentru iubita sa vazând cât de mult a apreciat, iar dacă timpul nu-i va permite, noi vom fi oricând disponibili pentru a-l ajuta.

Poza_Articol_Dubai2