Instagram

Blog

Home / All  / Poveste tânărului D.
domnul D, surpriza, cadouri, domnisoara, flori, timisoara

Bine v-am regăsit!
Se pare că primăvara chiar vrea să își facă simţită prezența. Zile cu soare.. ce frumos! Așteptăm atâtea luni să ne mângâie razele soarelui..
Să nu fie “cu dinți”, încât ne întrebăm de ce 10 grade se simt altfel primăvara față de iarnă? Presupun că este psihologic? Mda, așa este și când ai parte de surprize plăcute.

Echipa noastră își dorește să facă asta pentru voi zi de zi. Cu fiecare ocazie, așa cum am promis. Sunteți sceptici?
Avem referințe bune și de obicei, toți clienți noștrii au continuat să apeleze la serviciile noastre. Poate nu ne-am exprimat destul de bine.

Vă putem ajuta de la oferit surprize micuțe și gingașe până la organizat de evenimente oricât de mari ar fi. Pentru noi, calitatea constă atât în florile livrate, cât și în desfășurarea livrării. De asemenea, constă atât în conceperea unor invitații pentru evenimente, de exemplu, cât și în întâmpinarea invitațiilor la acel eveniment.

Stilul face prima impresie, nu?
Vrem să comunicăm mai mult cu voi. Ce anume vă doriți? Cum putem noi ajuta și intervenii? Orice vă trece prin cap, orice idee este bine venită!
Iar acum, după cum v-am promis, vom începe cu expunerea unora dintre cele mai frumoase povești la care am fost martori. Pe parcursul articolelor, veți afla totul!

surprize, cadouri, eleganta, stil, calitate, timisoara

„Salut vouă! Sunt D.
Am vrut să vă spun ce ați însemnat pentru mine, începând de acum doi ani. Era iarna. Îmi înghețaseră mâinile pe volan, gândindu-mă cum să recuperez cheia de la mașină, ce îmi picase tocmai printre scaune.
Stăteam deja de câteva minute, încercând să dau de ele..evident, fără rezultat.
După cum mă așteptam, îmi bate cineva în geam. Știam că am blocat o mașină. Asta e! Speram să fie cineva cu mâini mici, să aibă loc să le strecoare printre scaune. Ok! Deschid geamul și mă pregătesc să întâmpin vorbele și…

Rămân mut de uimire! În fața mea se afla cea mai și delicată și frumoasă și delicioasă și..Mi-am pierdut cuvintele! Era ea.. aceea pe care o aștepți o viață întreagă și o întâlnești în cele mai rele momente ale tale. Nu știu nici în ziua de astăzi ce mi-a spus.. clar este că ea nu era la fel de vrăjită ca mine. Am tras aer în piept și gândul m-a dus doar la o mașină ce o văzusem prin oraș și de o reclamă sau reportaj de la ştiri. O afacere cu flori.. dar ce era așa special?

De ce mă gândesc la asta? Aaa..flori livrate de un adevărat gentleman. Mă întreb dacă aș impresiona-o! Deja mă întreb asta? ? Hmm.. dar oare care este numărul lor? Îi găsesc pe Facebook? Ei îi plac florile? Oare ar putea sa îi livreze și altceva? Dar dacă aș fi şi eu de față? Off, decizii, decizii!
Sunt hotărât. Îi voi…”

Continuarea poveștii lui D. o veți afla în următorul articol. Ce s-a întâmplat cu cei doi oare?
Au făcut cunoștință? Cu siguranță, nu? Dar cum s-a întâmplat este interesant de aflat! Da, avem și noi rolul nostru! Dar nu cel la care vă gândiți!

O zi frumoasă vă dorim!
Echipa Gentleman Solutions