Instagram

Blog

Home / All  / Blog  / Flori de primăvară

Odată cu venirea primăverii încep să apară primele flori scăldate în razele soarelui mult așteptat după o iarnă friguroasă.

Acestea sunt dăruite celor mai dragi persoane și au rolul de a înfrumuseța casele în care ajung.

Fie că primiți câteva fire din florile preferate sau că adunați din propria grădină, ar trebui să țineți cont de anumite sfaturi când le aranjați în vase decorative pentru a arăta cât mai elegant și pentru a avea efectul dorit.

Indicat ar fi să umpleți vasul cu apă aproape până sus, iar apoi să așezați florile una câte una, începând cu cele mai lungi, neregulat pentru a crea impresia de mișcare și veselie.

Cozile nu trebuie să aibă lungime egală, ci să fie cât mai neuniforme ținând cont de faptul că florile mai voluminoase au nevoie de spațiu pentru a-și păstra forma și ar fi bine să le lăsați cozile mai lungi.

Aranjamentul făcut de dumneavoastră va atrage mai mult atenția dacă încercați să așezați florile de culoare mai deschisă în mijloc, iar pe cele de culoare închisă pe marginea vasului.

Vă sfătuim să puneți vasul cu flori în încaperea unde vă petreceți cel mai mult timp, deoarece acestea au scopul de a lumina toată camera și de a vă face ziua mai frumoasă.

Autor: Alexandra Grama


O primăvară frumoasă și plină de flori vă dorim!
Cu drag echipa Gentleman Solutions!