Instagram

Blog

Home / All  / Blog  / Festivalul florilor – Timfloralis

Weekendul trecut ne-a surprins prezenţi la evenimentul Festivalul florilor – Timfloralis, aflat la cea de a doua ediţie. Timp de trei zile, Timfloralis a adus împreună designeri, arhitecți, peisagiști, floriști internaționali, ecologişti, studenți, elevi, școli, universități, artiști, firme şi comercianți al căror scop a fost de a da grandoare acestui festival, de a ilustra frumuseţea, nobleţea, coloristica cu care florile au putut îmbrăca centrul oraşului.

Festivalul florilor – Timfloralis

Mii de flori au inundat Timişoara şi au umplut de culoare centrul oraşului. Pe lângă expozițiile florale, s-au mai desfăşurat şi activităţi precum, ateliere de lucru, lucrări cultural – artistice, prezentări de modă, spectacole, demonstrații, proiecte, evenimente dedicate copiilor, standuri de vânzare și delicatese culinare.

Prezenţa noastră la acest festival a fost posibilă, datorită unei frumoase întâmplări. Anul trecut la sfârşitul lunii octombrie am avut ocazia să particip la un curs intens de design floral, care s-a susţinut la Cluj, unde am avut deosebita placere de a o cunoşte pe Andreea Stor.

Festivalul florilor – Timfloralis - poza de grup

Cine este Andreea Stor?
Un designer floral foarte cunoscut la nivel de Europa, de asemenea este şi preşedintele AFR – Asociaţia Floriştilor din România. Implicarea noastră în acest eveniment a constat în contribuirea noastră pe partea de logistică, am ajutat la pregătirea stand-ului, mai exact am ajutat la aplicarea florilor, crengilor, iederei. Vineri seara a avut loc o prezentare la care am fost foarte încântaţi că am putut ajuta.

Festivalul florilor – Timfloralis - diploma participare

Participarea noastră la acest eveniment important a fost în calitate de parteneri, contribuţia noastră a fost micuţă, dar din suflet. Ne bucurăm şi mulţumim că am avut posibilitatea să luăm parte la acestă ediţie a Festivalului Florilor – Timifloralis.

Stand Timfloralis