Instagram

Blog

Home / All  / Blog  / Ce flori oferim primăvara aceasta?

Fiți creativi atunci când vă hotărâți să dăruiți un buchet de flori!

Primăvara ne permite să alegem o varietate mai largă de flori care pot contribui la aranjamente și buchete florale minunate. Așadar, ce flori putem folosi pentru a ne bucura la maxim de tot ce are acest anotimp de oferit?

În perioada Aprilie – Mai găsim: Anemone, Lalele, Zambile, Viburnum, Narcise, Freesia, Ranunculus, Mimosa, Wax Flower, Liliac, Bujor, Lathirus, Genista, Flori de Cireș, Iris.

Primăvara este anotimpul în care natură revine la viață.
După cum puteți vedea în imaginile de mai jos florile sunt extrem de colorate și parfumate.

p1p2

Din multitudinea de flori în culori pastelate, putem alege și combina după bunul plac cele care ne încânta cel mai mult.

Mai jos avem un buchet minunat compus din Frezii, Lalele și Trandafiri – este un buchet care sigur va lumina o față dar și o încăpere.

p3

Din următoarele buchete nu lipsesc Bujorii care vin în diferite culori, adaptându-se deci la preferințele cromatice ale fiecăruia dintre noi.

p4
p5
p6

Ca o ultimă sugestie și una dintre cele mai parfumate de altfel, sunt buchetele care au în compoziția lor Liliacul. Acestea nu numai că au un miros extrem de plăcut, dar sunt și longevive dacă apa din vază este schimbată zilnic, iar tulpinile scurtate frecvent.

p7
p8

Echipa noastră vă așteaptă pe pagina oficială de Facebook și pe site-ul nostru cu mai multe sugestii și idei de buchete!

Autor articol: Deiana Ranisav