Instagram

Blog

Home / All  / Blog  / Ce flori oferim primăvara aceasta?

Primăvara este anotimpul creativității. Renașterea naturii ne oferă o varietate incredibilă de flori pe care le putem folosi pentru a crea buchete și aranjamente florale minunate. Așadar, hai să ne folosim imaginația pentru a ne bucura de tot ce ne oferă acest anotimp.

În perioada Aprilie – Mai, putem găsi cu ușurință următoarele flori: Anemone, Lalele, Zambile, Viburnum, Narcise, Freesia, Ranunculus, Mimosa, Wax Flower, Liliac, Bujor, Lathirus, Genista, Flori de Cireș și Iris.

Toate aceste flori, după cum știți deja, sunt surprinzător de colorate și parfumate. Din multitudinea de nuanțe putem alege, după bunul plac, florile care ne încântă cel mai mult din punct de vedere vizual și olfactiv.

Veți observa în dreapta un buchet minunat compus din Frezii, Lalele și Trandafiri. Combinația aceasta de flori va pune zâmbetul pe fața oricui și va împrospăta orice încăpere. Pe scurt, este un buchet ce poate fi oferit oricui, oricând.

Și pentru că primăvara este anotimpul în care natura înflorește în toată splendoarea sa, Bujorii ne pot încânta retinele cu varietatea lor cromatică excelentă. În general, florile ce cresc în acest sezon sunt versatile, deci și acestea pot fi dăruite cu orice ocazie.

Ultima sugestie a gentleman-ului este liliacul. Dintre toate florile primăverii, acestea o să vă încânte simțurile cel mai bine. Pe lângă mirosul mirobolant, aceste flori sunt și longevive, atâta timp cât le schimbați apa zilnic și le scurtați tulpinile frecvent.

Urmăriți-ne pe Facebook și pe site-ul nostru oficial pentru cele mai noi sugestii și oferte marca Gentleman Solutions.