Instagram

Blog

Home / All  / Blog  / 8 Martie

Pe 8 Martie se sărbătorește Ziua Internațională a Femeii.
Deoarece această zi este atât de deosebită, trebuie să ne asigurăm că toate femeile din viața noastră se vor simți extrem de speciale.
Fie că dorim să ne surprindem iubita, mama, bunica sau mătușa, fiecare dintre ele merită o mică atenție din partea noastră.

Anul acesta, dacă ai rămas fără idei, îți propunem noi câteva, care sigur vor aduce bucurie pe fețele persoanelor dragi ție.

  1. Ținând cont de faptul că această lună aduce primăvara, avem o varietate mai mare de flori din care putem alege.
    Zambilele, freziile sau lăcrămioarele sunt mereu potrivite dacă dorim să aducem mirosul primăverii în casa cuiva. Nu trebuie să uităm de trandafiri, care sunt nemuritori când vine vorba de femeia iubită. Dacă vrei să o surprinzi, gândește-te care este culoarea ei preferată și pune la cale o surpriză inedită. Florile sunt mereu o alegere bună în luna Martie.
    Un buchet imens de trandafiri provoacă mereu o bucurie de neuitat. Dacă totuși persoana nu preferă trandafirii, încearcă să afli ce flori îi plac.Să atașezi buchetului de flori o felicitare cu gânduri sincere, care sigur o va bucura!
  2. În cazul în care dorești să pregătești cina ei preferată, însă gătitul nu este punctul tău forte, poți apela la tutoriale online.

    Noi îți recomandăm www.jamilacuisine.ro, deoarece aici poți găsi de la rețete de supe până la rețete de prăjituri, fiind însoțite deseori de un tutorial video care îți va ușura cu siguranță munca.Tot ce rămânne de făcut este să afli care îi sunt dorințele culinare, să faci niște cumpărături și să te apuci de treabă!

  3. Dacă persoanei pe care vrei să o cadorisești de 8 martie anul acesta îi plac lucrurile „handmade”, noi am găsit niște idei drăguțe și ușor de realizat de către oricine.

Echipa Gentleman Solutions urează un sincer „La mulți Ani” și o primăvară cât mai însorită tuturor femeilor!